Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


15 juli är sista ansökningsdag till våra ryttarutvecklingsprogram som erbjuds på två olika nivåer. Nytt för i år är att vi öppnar upp ryttarutvecklingsprogrammet på nivå 3 för voltige, working equitation och paradressyr!
 
Paradressyrens landslagsledare Agneta Aronsson har efter många framgångsrika år bestämt sig för att det är dags att lämna över tyglarna för elitverksamheten till någon annan.
 
Är din nästa roll att vara ansvarig för Svenska Ridsportförbundets finansiella redovisning? Vi söker en redovisningsansvarig med placering i den unika arbetsmiljön i Strömsholm.
 
Uttagningarna är klara till ponny-EM i hoppning och fälttävlan, som rids i Strzegom, Polen första helgen i augusti
 
På söndag avgörs finalen i Folksam Elitallsvenska och äntligen är publiken tillbaka på läktarna!
 
Nu är voltigens nomineringar klara till FEI World Championships 2022 i voltige som avgörs i Herning, Danmark den 6-10 augusti.
 
Nu är det klart vilka unga voltigörer som deltar i EM i voltige för junior/young vaulter – Kaposvar, Ungern 28-31 juli.
 
Tävlingssektionen (TS) tog den 9 maj beslut om att D-banbyggare i hoppning får bygga upp till 1.15 på en- och tvåstjärniga tävlingar. TS godkände förändringen från 1 juni 2022.
 
Det är svenskt i topp på världsrankingen i sportkörning för ponny enbet. Johan Herner är ny världsetta.
 
Nu är det klart vilka ekipage som representerar Sverige vid EM för young rider och juniorer i dressyr i Hartpury, Storbritannien den 26-31 juli.
 
Nu är även tredje omgången av Ridsportallsvenskan div I i hoppning klar i Norra zonen. Storbyns Ryttare och Falu RS kan rida i Folksam Elitallsvenska 2023.
 
Team Svea höll undan för USA och vann den trestjärniga finalen i lagtävlingen på söndagen. Finalküren var säker och övertygande och poängen speglade insatsen.
 
Det var spännande in i det sista när Folksam SM i working equitation avgjordes i samband med SM-veckan i Linköping på söndagen. Idamaria Johansson försvarade sitt guld från förra året.
 
Danmark kunde ohotat rida hem förstaplatsen i dressyrens Nations Cup-tävling i Aachen, Sverige avancerade till en tredjeplats och behåller ledningen totalt.
 
Tinne Vilhelmson Silfvén på Esperance följde upp fredagskvällens GP-seger med ytterligare en vinst, i lördagens kür.
 
12

Töm bilen själv
Lämna inte värdesaker i bilen. Tyvärr har det förekommit inbrott i bilarna på vår parkering.
//Styrelsen och personalen

 

Återbud
Återbud kan lämnas via mail eller telefon. Igenridning bokas via mail.

//Ridskolan

 

Rökfri Anläggning

Storås Ridklubb är en rökfri anläggning och rökning får endast ske på anvisad plats. Fråga gärna om du är osäker på var du får röka.

//Styrelsen och personalen

Kameraövervakning

Mellan 18.00-08.00 (det vill säga varje natt) har vi kameraövervakning. Pga att vi har haft diverse incidenter på nätterna. Läs mer här

 

Integritetspolicy

Här kan ni läsa mer om integritetspolicyn på Storås ridklubb. Formulär för begäran av registerutdrag finns under dokument

Integritetspolicy Storås ridklubb

 

 

 

Postadress:
Storås Ridklubb - Ridsport
Storås ridhusväg 25
42454 Angered

Kontakt:
Tel: 0313301271
E-post: storasridklubb@hotma...

Se all info