Hoppa till sidans innehåll

Anmälan till årsmötet onsdag 24/2 kl 18.00

19 FEB 2021 12:12
Årsmötet öppnar online en halvtimma före utsatt tid. Var i god tid för ni kommer prickas av mot röstlängden/medlemsregistret innan ni blir insläppta i mötet. Se till att ni ansluter med ert riktiga namn.
Väl mött!
  • Uppdaterad: 19 FEB 2021 12:12

HÄR kan du läsa inbjudan till årsmötet och hitta länkar till lathundar och dokument.

Anmäl dig till mötet HÄR

Ett digitalt årsmöte kommer gå till på ett litet annat sätt än ett fysiskt.
För att årsmötet ska flyta på som önskat ska alla ni som anmält deltagande koppla upp er och testa att tekniken fungerar för er. Det gör ni den 22 februari någon gång mellan klockan 16:00 och 17:00. Att testa tekniken och funktionerna som kommer att användas tar bara några minuter.
Vi kommer använda oss av tyst acklamation. Det betyder att årsmötet blir omvänt mot vad vi är vana vid. Vi kommer inte ropa ja om vi är för, utan endast vara tysta. Är vi däremot emot, signalerar vi detta i chatten eller genom att slå på vår mikrofon och avbryter tystnaden. Om ingen är emot klubbar mötesordförande beslutet efter 30 sekunder och går vidare till nästa fråga. Vi instruerar er hur en eventuell omröstning går till under testmötet. 
Som talarlista används möteschatten i Zoom. Där skriver du att du vill ha ordet och fram till att du får ordet har du din mikrofon avstängd. Länk till testmötet finns i det mail där du fick information om hur du anmäler dig till årsmöte. Du kan också klicka på länken ovan till mer information och inbjudan så hittar du den igen.
Om du har frågor om tekniken inför mötet kontaktar du styrelsen genom Jenny Andersson Granquist som är samordnare för mailen till styrelsen.
Väl mött!
Skribent: Charlotte Segerbrand
E-post: Adressen Gömd

Töm bilen själv
Lämna inte värdesaker i bilen. Tyvärr har det förekommit inbrott i bilarna på vår parkering.
//Styrelsen och personalen

 

Återbud
Återbud kan lämnas via mail eller telefon. Igenridning bokas via mail.

//Ridskolan

 

Rökfri Anläggning

Storås Ridklubb är en rökfri anläggning och rökning får endast ske på anvisad plats. Fråga gärna om du är osäker på var du får röka.

//Styrelsen och personalen

Kameraövervakning

Mellan 18.00-08.00 (det vill säga varje natt) har vi kameraövervakning. Pga att vi har haft diverse incidenter på nätterna. Läs mer här

 

Integritetspolicy

Här kan ni läsa mer om integritetspolicyn på Storås ridklubb. Formulär för begäran av registerutdrag finns under dokument

Integritetspolicy Storås ridklubb

 

 

 

Postadress:
Storås Ridklubb - Ridsport
Storås ridhusväg 25
42454 Angered

Kontakt:
Tel: 0313301271
E-post: storasridklubb@hotma...

Se all info