Gå till innehåll
Ridskolan
Ridskolan

Medryttare på ridskolehäst

Tänk att få vara medryttare på din favorithäst och kunna sköta om den och rida den lite som din egen. Vi erbjuder ryttare som rider minst en ordinarie lektion i veckan att bli medryttare på en lektionshäst.

Du måste gå i minst grön grupp och är du 13 år eller yngre MÅSTE en vuxen/medryttare (minst 18 år) vara med som sällskap.

Anmäl dig till att bli medryttare genom att först klicka in på den termin som är aktuell, och sedan på den häst du vill boka. Om du är osäker på vilken häst som passar dig kan rådfråga din ridlärare. Du både bokar och avbokar själv. Inför varje tillfälle sätts en lista upp på anslagstavlan i stallet där man kan se vilka hästar som ska vara med och vilka ridtider som är bokade.

OBS! Du måste läsa reglerna innan du bokar och glöm inte att avboka om du får förhinder. Reglerna hittar du här Pdf, 69.1 kB..


Ridtid, regler och betalning


Ridningen är en timme och ska ske någon gång mellan kl 7.30 o kl 12.30. Det är viktigt att ni inte rider efter kl 12.30, speciellt på söndagarna eftersom lektionerna startar kl 13.30 !

Man måste boka ridtid i förväg till varje tillfälle pga att det inte ska vara för många som rider samtidigt, max 5 st/timme.

OBS! På torsdagar ca kl 10.00 uppdateras bokningssidan till nästa tillfälle.

HÄR BOKAR DU DIN RIDTID. Länk till annan webbplats.

Priset är 200:-/gång och ska betalas in på Storås Ridklubbs pg 6 71 14-9 , senast 2 dgr innan aktuell riddag, annars blir man automatiskt avbokad.

Det går bra att betala in alla bokade gånger samtidigt, skriv att det gäller medryttare,vilken datum, ditt namn och vilken häst på inbetalningen.

Vi tycker att få chansen att träna och rida självständigt är ett bra sätt att utvecklas som ryttare.

Regler som gäller för att vara medryttare på Storås hittar du HÄR Pdf, 69.1 kB.

Ha så kul!

Publicerad: 2022-12-22

Senast uppdaterad: 2023-06-01

Författare: Storås Ridklubb

Töm bilen själv

Lämna inte värdesaker i bilen. Tyvärr har det förekommit inbrott i bilarna på vår parkering.

Kameraövervakning

18.00-08.00 (det vill säga varje natt) har vi kameraövervakning pga att vi har haft diverse incidenter på nätterna. Läs mer här Pdf, 26.7 kB..

Rökfri anläggning

Storås Ridklubb är en rökfri anläggning och rökning får endast ske på anvisad plats. Fråga gärna om du är osäker på var du får röka.

Integritetspolicy

Här Pdf, 501.8 kB. kan ni läsa mer om integritetspolicyn på Storås ridklubb. Formulär för begäran av registerutdrag finns här Pdf, 526.2 kB..

Besöksadress

Storås ridhusväg 25

424 54 Angered

Postadress

Storås ridhusväg 25
424 54 Angered

Kontakta oss

031-330 12 71
storasridklubb@hotmail.com